Holmegaard Blik udfører alle former for blikkenslagerarbejde

 

Holmegaard Blik udfører alle former for blikkenslagerarbejde. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige projekter, som vi kan hjælpe dig med.

 

Kontakt os og fortæl os mere om dit projekt, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

 

 

Tagrender og nedløb

Tagrender og nedløb udføres altid i 0,8mm zink, den tykkeste plade, som sikre længst holdbarhed. Der monteres altid ekspansion, så materialerne kan arbejde med temperaturen.

 

Skotrender

Skotrender udføres på alle mål og altid i 0,8mm zink. Udløb kan både laves med plisseret zink eller wakaflex.

 

Skorstensinddækninger

Skorstensinddækninger udføres som trappeinddækning og med indrilning af løskant. Underdel kan laves med både skjult rende og plisseret zink eller wakaflex.

 

Inddækning af kviste

Inddækning af kviste udføres på mange måder, ståendefalse, blindfalse, er de mest brugte og absolut pæne løsninger. Der kan både bruges skjulte løberender eller wakaflex langs taget. Udføres i 0,8 zink.

 

Falsning af tag

Falsning af tag de mest anvendte redebredder er 50 cm og 60 cm med 0,8mm i materialetykkelse. Som underlag bruges der strukturmåtte, som sikrer ventilation på undersiden af zinken og derved giver en længere holdbarhed og højere kvalitet.

 

Lægning af skifer natur/eternit

Netop ved lægning af skifer er opstregning en vigtig del af arbejdet, så man opnår de obligatoriske 3 mm mellemrum mellem skiferne. Rundt om skorstene, kviste, vinduer, skotrender etc. bliver der altid kittet og indskuddene bukkes i zink 0,8.

 

Facadedækning med zink

Facadedækning med zink kan udføres med blindfalse, ståendefalse, stikfalse eller klink. En sådan beklædning bliver ofte brugt på en gavl, som trænger til et nyt og moderne look.

 

Holmegaard Blik © 2012 •